sobota , júl 21 2018
Tenisový Svet / Audio/video / Rozhodca logickým argumentom odrovnal Kyrgiosa
Foto: Facebook/Wimbledon

Rozhodca logickým argumentom odrovnal Kyrgiosa

LONDÝN – Brit James Keothavong patrí medzi najskúsenejších rozhodcov na okruhu. Nenechá sa vykoľajiť ani takým búrlivákom akým je Austrálčan Nick Kyrgios. Včera pobavili publikum bizarnou konverzáciou.

V súboji 2. kola Wimbeldonu proti Holanďanovi Robinovi Haasemu sa austrálsky tenista dopustil pri servise prešľapu. „Chyba nôh,“ zahlásil čiarový rozhodca. „Čo? Po tom ako som podal? Ako je to možné?“ čudoval sa Kyrgios. Keothavonga jeho nesúhlas evidentne prekvapil. „To je to, čo musí urobiť. Nemôže zahlásiť chybu nôh pred tým ako podáš,“ ozrejmil mu jednoduché pravidlo. Nick si okamžite uvedomil absurdnosť svojej sťažnosti a celá situácia sa skončila úsmevmi všetkých zúčastnených.

„Pohľad, keď viete, že ten druhý mal pravdu,“ okomentoval neskôr svoju reakciu na sociálnej sieti rodák z Canberry.

O nás Michal Pokrivka

Môže Vás zaujímať

Neuveriteľný víťazný úder v prvej výmene zápasu

BASTAD – Portugalčan Pedro Sousa síce včera prehral v 2. kole ATP 250 turnaja vo švédskom …